Missie

In mijn eenzaamheid kan ik creëren ... in mijn innerlijke wereld vind ik mezelf om de Geest, het lichaam en de Ziel te herenigen en re-integreren.


Creating is een gebaar van liefde dat dezelfde wil van Universeel Bewustzijn reflecteert, waaruit ik inspiratie put om een liefdesverhaal te realiseren dat het hele Universum op elk moment bezielt.

In de ontastbare realiteit van de Echte Droom, kan ik nu de Melodie samenbrengen in de materiewereld om ze te verbinden op een enkel punt waaruit het Bewustzijn van de hele Schepping wordt geboren.

Dit is een toewijding voor mezelf en alles wat ik ben en dat is. Nu wil ik een integere en loyale man worden ... een man die altijd aanwezig en bewust is in alles wat hij op elk moment van zijn leven creëert en ervaart.


Ik voel me deel van het Grote Project van de Creatieve dat alles doordringt en dat zich in Alles bevindt.

Ik zou graag de Pure Melody schenken die in mijn ongerepte hart woont ... het Hart van het Leven.

De melodieën ingesloten in de muziek komen uit een, ongrijpbare wereld, uit een wereld waarin alles in harmonie is en van daaruit verplaatsen de melodieën zich naar de wereld van de materie om te worden getransformeerd in vibraties, emoties en sensaties dat ze behoren tot het hele universum.

Ik wil nu meer dan ooit de wereld van melodieën met jullie delen ... met iedereen die de wens heeft om het creatieve universum van melodische muziek te betreden.